Sztárok

Katus Attiláékat elverték!

A női lábtenisz-válogatott a hétvégi Európa-bajnokság előtt – mintegy bemelegítésként – hazai hírességekkel csapott össze. A fociban egyébként jeleskedő sztárok lábteniszben alulmaradtak, esélyük sem volt a profi női lábteniszcsapat ellen.

 

Az aerobik-világbajnok, egyben a Szombat esti láz győztese, Katus Attila rajong ezért a sportágért. Kiderült, hogy Attila komoly sportolói múltja és rugalmas izomzata nagyon előnyös a lábteniszben. Sokszor szinte állóspárgáig emelte lábát, amikor a labdába rúgott.

„Nagyon szeretem ezt a sportot, ha nem kellene sietni, akár estig is játszanék, főleg ilyen remek ellenfelekkel, mint a női lábtenisz-válogatott tagjai. Talán az tetszik benne a legjobban, hogy éberen kell figyelni, és tiszta játékban kihasználni a helyzeteket” – árulta el Katus Attila.

Müller Attila, Palcsó Tamás és Leo a lányok kedvence, Beleznay Endre pedig a csapat bohóca lett, ugyanis minden helyzetet elviccelt. A legnagyobb meglepetést Farkasházy Tivadar okozta, aki ugyan aktívan focizik, de még labdarúgó-teljesítményét is felülmúlta lábteniszben.

Katus spárgában verhetetlen
Katus spárgában verhetetlen

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top