Sztárok

Korda Györgyre fegyvert fogtak!

Elnöki lakosztállyal várták Korda Györgyöt, aki Sas Tamás legújabb, Szinglik éjszakája című filmjében szövegelős pókerest alakít.

Korda Györgyre fegyvert fogtak!Igazán testhezálló szerepet kapott Korda György Sas Tamás Szinglik éjszakája című filmjében. Magyarország népszerű énekese egy zsivány pókerest játszik a moziban. „Szövegelős, maffiózóruhába öltözött pókerest játszom a filmben, aki halálra idegesíti a főszereplőket. Még egy pisztolyt is a fejemhez nyomnak – mesélt nevetve szerepéről mindenki Korda Gyuri bácsija, aki azt is elmondta, hogy Sas Tamás külön őt kérte fel a nagyszájú kártyás figurájának szerepére. A gyönyörű vidéki helyszíneken játszódó film stábját egy impozáns szilvásváradi hotelben szállásolták el, ahol Korda György kapta a legjobb szobát.Amikor megérkeztünk a kastélyszállóba, és kiderült, hogy én kapom a lakosztályt, nagyon meghatódtam. A szobában behűtött pezsgő és gyümölcstál várt. Óriási megtiszteltetésnek éreztem ezt a gesztust, amely talán a koromnak és a több évtizedes pályafutásomnak köszönhető” – mondta az előadó, aki azzal akarja mindezt meghálálni, hogy a lehető legjobb és leghumorosabb formáját hozza a filmben, ezzel hozzájárulva annak sikeréhez.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top