Sztárok

Melankolikus, de nem emós a zenekar!

Komolyabbra fordítja a szót az Anti Fitness Club csapata.

Az Anti Fitness Club az utóbbi évek egyik legsikeresebb zenekara: szinte az összes lehetséges díjat megnyerte. Számos frenetikus hangulatú koncertet adtak országszerte, bizonyítva, hogy méltók a közönség bizalmára. Különleges, igényesen kidolgozott klipjeikkel mindig újabb és újabb oldalukat mutatták be, a stílusbeli korlátok teljes figyelmen kívül hagyásával.

A megalakulása hetedik évfordulóját ünneplő csapat most nagy dobással készül: legújabb lemezük, mely november 6-án jelenik meg „LéleKzet” címmel, igazán izgalmas anyag. Sokszínűsége miatt nemcsak az albumot már tűkön ülve váró rajongótábor számára tartogat meglepetéseket, de minden bizonnyal újabb távlatokat is nyit a zenekar számára.

„Meggyőződésem, hogy azokkal a gondolatokkal, érzésekkel, melyek a dalok megírásakor inspiráltak, már mindenki találkozott. Az elsőre melankolikus hangulatúnak tűnő dalszövegekben sokan magukra ismerhetnek, és érezhetik, nincsenek egyedül a problémáikkal” – mondta a zenekar frontembere, Molnár Tamás.

Az Anti Fitness Club először a „LéleKzet” megjelenésének napján, a budapesti Wigwam Rock Klubban mutatja be élőben vadonatúj dalait, és az albumon ráadásként szereplő, a zenetévéből már jól ismert slágert, a „Mi a szívemen, a számon”-t, melyben Tomi duettet énekel Tóth Gabival. 

 

Melankolikus, de nem emo-s a zenekar!
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top