Sztárok

Charlize Theron lesmárolt egy nőt

A színésznő egy jótékonysági árverésen az utazás mellé egy csókot ajánlott fel. A szerencsés nyertes egy nő lett. A színésznő beváltotta ígéretét.

Charlize Theron lesmárolt egy nőtCharlize Theron mindent bevet a jó ügy érdekében. A színésznő egy San Franciscó-i jótékonysági rendezvényen ugrott be Matt Damon helyére sztárvendégként az utolsó pillanatban. A jótékonysági árverés egy dél-afrikai útért folyt a 2010-es futball-világbajnokság idejére. Az ajánlatok mégsem kúsztak 37 000 dollár fölé.

Látva ezt a színésznő, azt kiabálta: „Tudtok ennél többet is!”, és ráadásként felajánlotta, hogy a legmagasabb összeget ajánló embert megcsókolja. Az árverés nyertese egy hölgy lett, aki 140 000 dollárt ajánlott az útért és Charlize csókjáért. A színésznő beváltotta ígéretét, és a színpadon 20 másodpercig csókolta a hölgyet, aki remélhetőleg nem fokhagymás ételt vacsorázott.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top