Sztárok

Liz Taylor hazánkban gyógyulna

A 77 éves hollywoodi díva bízik a magyarországi orvosokban. Műtéte után szeretne a nógrádgárdonyi szívszanatóriumban lábadozni.

Elizabeth Taylor egészségi állapota egyre válságosabb, az elmúlt öt évben szívszélhűdés, majd jóindulatú agydaganat miatt is operálni kellett. Két héttel ezelőtt újabb operáció várt a dívára, akit egykor a világ legszebb nőjének tartottak. A szívműtét tökéletesen sikerült, és a színésznő úgy döntött, a lábadozás heteit szeretné a legjobb orvosok felügyelete alatt tölteni.

A Blikk úgy tudja, Elizabeth Taylor a jövő hónapban érkezik hazánkba, és beköltözik a nógrádgárdonyi luxusszanatóriumba. A bulvárlapnak egy helybeli elmondta, hogy több fekete, sötétített limuzint is látott parkolni a szanatórium előtt. A bal szárnyat állítólag már le is lezárták, valószínűleg ott fog lakni a világsztár. A szanatórium főigazgatója nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta azt.

Liz Taylor hazánkban gyógyulna
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top