Sztárok

Eltiltotta fiát a saját filmjeitől a színész

Russell Crowe egyelőre túl erőszakosnak tartja a filmjeit ahhoz, hogy a fia is lássa őket.

Hiába az egyik legnagyobb sztár fia, a nemsokára hatéves Charles Crowe csak egyetlen olyan filmet látott, amelyben édesapja szerepel. „A legtöbb filmemben erőszak és szex van, vagy olyan a témája, hogy Charlie úgysem értené – magyarázta Russell Crowe. – Viszont 16 éve forgattam egy gyerekfilmet, Az ezüst Brumbyt, amely az ausztrál vadlovakról szól. Na, azt megnézhette, mert egész idő alatt csak lovak után szaladgálok benne, és a táj is nagyon szép. Persze ez a film is okozott némi zavart. Charlie nem értette, hogy nálunk a farmon minden ló nagyon szelíd, és azonnal odajön, ha hívják, a filmben meg borzasztóan nehéz szót érteni velük. Azt mondtam, a film készítése idején még nem értettem a lovakhoz, de azóta belejöttem.”

Russell Crowe-t legközelebb is nyeregben láthatjuk: a nottinghami seriff ellen küzd majd a sherwoodi erdőben mint Robin Hood. A filmet Ridley Scott rendezte.

Eltiltotta fiát a saját filmjeitől a színész
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top