Sztárok

Megbüntetik az RTL Klub sztárját!

A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani világjátékokon. A Nemzeti Sportszövetség szerint az első, úgynevezett "A" minta analízise zárult pozitív eredménnyel.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Bársony Bence

A világjátékok szervezői – a Magyar Sumo Szakszövetség információja szerint – úgy döntöttek, hogy Bárdosit megfosztják első helyezésétől, és 3000 euró megfizetésére kötelezik.

A kiutazás előtt átestünk egy doppingvizsgálaton, és az negatív lett. Aztán közvetlenül az út előtt megcsípett egy darázs, és annyira megfájdult a kezem, hogy orvoshoz mentem, aki injekciót és gyógyszert adott. Ha ez nincs, veszélybe került volna az elutazásom. Egy héttel később kezdődött a verseny Tajvanon, és addigra már semmi bajom nem volt. Csak a küzdelemre koncentráltam, és a döntő utáni doppingvizsgálaton nem írtam be, hogy előtte gyógyszert szedtem. Nem is vagyok ilyen ügyekben járatos. Még egyszer szeretném kiemelni: nem teljesítménynövelőt szedtem, hanem darázscsípésre kaptam gyógyszert. Nem szeretném, ha meghurcolnának. A szumóban úgysem kellene doppingolnom, mert mindenkinél jobb vagyok!” – mondta az MTI-nek a kötöttfogású birkózóként 2000-ben olimpiai ezüstérmes, 32 esztendős Bárdosi, aki a sportágtól eltávolodva más küzdősportokban próbált szerencsét az utóbbi években. Szumósként világ- és Európa-bajnok lett, az MMA elnevezésű vegyes harcművészetben is jeleskedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top