Sztárok

Tóth Gabi újra találkozik az exével!

Bár Tóth Gabi éppen összeköltözni készül a barátjával, egy estére újra összejön az exével is!

Elkészítette második albumát hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, az Anti Fitness Club. Az új számokra hamarosan, éppen a megjelenés napján tombolhat a közönség, a teljes CD-hez ugyanis a lemezbemutató bulin (november 6., Wigwam) lehet majd először hozzájutni. Ígéretük szerint az este során a csapat összes fontos nótája elhangzik majd, és tőlük megszokott módon apait-anyait beleadnak a színpadon. Különleges látványelemekkel ez alkalommal nem készülnek, és a vetkőzés lehetőségét is inkább fenntartják a későbbi alkalmakra, de meglepetésből így sem lesz hiány, hiszen egy dal erejéig Tóth Gabi is csatlakozik hozzájuk a színpadon, hogy Tomival karöltve előadják nagy sikerű duettjüket.

A dolog pikantériája, hogy Gabi egykori szerelme az AFC dobosa, Balázs. Az énekesnő és a zenész között megmaradt a baráti viszony a szakítás után is, ezért nem tartanak attól, hogy kellemetlen helyzetbe kerülnek a színpadon. 

Gabi és Balázs egy évvel ezelőtt
Gabi és Balázs egy évvel ezelőtt

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top