Sztárok

Vér és könnyek az RTL Klub stúdiójában!

Jól startolt a Csillag születik első elődöntője, hiszen minden megtörtént a stúdióban, amire a közönség várt.

Drámai pillanatokat élhettünk át a képernyők előtt ülve is, hiszen igazán erős mezőnyt vonultatott fel a Csillag születik versenye. A tíz versenyző közül hat produkció azonnal el is búcsúzott a műsortól, hiszen csak négy továbbjutó születhetett. A zsűri döntésével egyetértve a közönség megszavazta a bizalmat Veres Robinak és a Strokes csapatnak. A rapper és a műanyag csöveken zenélő srácok osztatlan sikert arattak. Végül a maradék két helyre két fiatalember, Horváth Tamás és Csikó Szabolcs került, bár őket a négy döntnök nem engedte volna tovább.

Horváth Tamás és Csikó Szabolcs
Horváth Tamás és Csikó Szabolcs

 

Oroszlán Szonjáék nagy kedvence, a – szerintük – fantasztikusan éneklő Balogh Brigi volt az est legnagyobb vesztese, akit a nézők nem akartak a továbbiakban hallgatni. A szőke énekeslány a könnyeivel küszködött az eredményhirdetésnél. 

Igazi horror is zajlott a színpadon, hiszen a Big Family elnevezésű mutatványoscsapat egyik tagja felsértette a mellkasát egy karddal, s a sebből erősen szivárgott a vér…

Folytatás jövő szombaton este az RTL Klubon. Akkor újabb hat versenyző búcsúzik, és négyen mehetnek a középdöntőbe.

Veres Robi és a Strokes
Veres Robi és a Strokes

 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top