Sztárok

Gáspárék 20 millióval tartoznak

Gáspár Győző és felesége, Bea fejenként több mint tízmillió forinttal tartoznak. A házaspár felkerült az APEH adóslistájára.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Gáspár család egy időben jómódban élhetett. A show-bizniszből való kivonulás és a gazdasági válság miatt viszont sokat változott a helyzet. Folyamatosan röppennek fel újabb és újabb hírek, hogy mivel keresi a kenyerét Győzike vagy Bea asszony, de vállalkozásaikról biztosat csak ők tudnak. Akármibe is vágták a fejszéjüket, egy dologról megfeledkeztek.

Sem Győző, sem Bea asszony nem fizetett az adóhatóságnak – írja a Blikk. Állítólag mindketten több mint tízmillió forinttal tartoznak az APEH-nek. Győző a Napi Ásznak is elismerte a tartozást, de az összegről nem nyilatkozott, mert szerinte az nem tartozik másokra, ahogy az sem, hogyan fogja kifizetni a pénzt. A félreértések elkerülése végett azt is hozzátette: nincsenek luxusautói sem, és nem érti, miért nem felejtik el végre.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top