Sztárok

Gallusz Niki elhagyja Magyarországot

A színésznő csak rövid időre utazik el, aztán újra beleveti magát a munkába.

Gallusz Niki elhagyja MagyarországotGallusz Nikinek lételeme az utazás. Gyermekkorában édesanyja diplomata párja miatt rengeteget utazott a világban. A színésznő ennek köszönhetően egy ideig Japánban is élt. Utólag nagyon sokat köszönhet ennek a kalandos időszaknak, de elmondása szerint mindig is hiányzott neki a biztonság és az állandóság.

Niki nemrég fejezte be a Szinglik éjszakája című Sas Tamás-film forgatását, mégsem engedheti meg magának, hogy hosszabb szabadságot vegyen ki. Egy rövid utazást viszont beiktatott a dolgos hétköznapokba.

„Nem megyek messzire, és nem megyek sok időre. Róma, Párizs, Barcelona az úti cél – árulta el az RTL Klub délelőtti műsorában. – Ezek olyan városok, ahova illik eljutni. Nem tehetem meg, hogy két hétre elutazzak nyaralni, mert adódnak olyan felkérések, amelyekből nem szeretnék kimaradni. Csak pár napra megyek. Szükségem van egy kis levegőváltozásra” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top