Sztárok

Bochkor lenyomja Friderikuszt is

Friderikusz Sándort állítólag néhány lépés választotta el attól, hogy a Mokka vezetője legyen. A szerződés nem jött létre. A csatorna most Bochkorra csapna le.

A Sláger és a Danubius rádió munkatársai mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen november 18-a után végleg elhallgatniuk. A munkájuk elveszítésével fenyegetett sztárrádiósok közül Bochkor Gábort már megkörnyékezte az egyik kereskedelmi csatorna. A Blikk információi szerint a TV2 behívta Bochkort a Mokka válogatására. Amennyiben a rádiós megegyezik a csatornával, Azurák Csaba helyett ő ébreszti Liptai Claudia mellett a nézőket.

Fotó: Sanoma Archív/ Schumy Csaba
Fotó: Sanoma archív/Schumy Csaba

 

Korábban egy másik név is felmerült a reggeli műsorral kapcsolatban. Szintén a bulvárlap értesült arról, hogy Friderikusz Sándor is tárgyalt a csatornával, és már csak néhány lépés választotta el a szerződés aláírásától. Friderikusz nem, Bochkor viszont szívesen vállalná a műsorvezetést, már csak az érdekesség kedvéért is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top