Sztárok

Az igazira vár a magyar színésznő!

Tordai Teri újabb, számára igen kedves filmszerepet kapott. A színésznő Sas Tamás legújabb mozijában, a Szinglik éjszakája című akció-vígjátékban tűnik fel hamarosan, ahol az örömanyát alakítja Hámori Gabriella édesanyjaként.

A hatvannyolc éves, gyönyörű színésznő nagyon örült a szerepnek, és különösen a film találó címének. 

„Egyedülálló, szingli nagymama vagyok magam is – mondta büszkén. – Úgy gondolom, a szerelem egyáltalán nem korhoz kötött. A szinglilét édes, várakozó állapot, amely arról szól, hogy bármikor utolérhet bennünket a szerelem. Még annyi idősen is, mint én vagyok, rátalálhat az emberre ez a csodálatos érzés, és találhat magának párt” – fejtette ki véleményét Tordai Teri, aki elmesélte, hogy amikor elkezdte olvasni a forgatókönyvet, arra gondolt, a négy szingli biztos talál magának párt a film végére. S hogy miért? Mert dolgoznak, mert mindannyian aktívan élik az életüket. „Úgy gondolom, egy férfi számára sokkal szimpatikusabb egy nő, ha önálló, mint akkor, ha tétlenül csak arra vár, hogy elkeljen. Én a mai napig folyamatosan dolgozom, és bizonyára én is megtalálom a párom.”

A Szinglik éjszakája című filmet, amelyben Nagy Ilona, Gallusz Niki, Szávai Viktória és Hámori Gabriella játsszák a főszerepet, februártól játsszák a mozik.

Az igazira vár a magyar színésznő!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top