Sztárok

Király Viktor a párjával romantikázott!

A népszerű énekest, bár modern fiatalnak tartja magát, mégis elvarázsolja a régi korok hangulata. A napokban Bikalon járt, hogy kedvesével pihenjen egy kicsit, de a kikapcsolódás mellett időutazáson vett részt. A reneszánsz korba csöppent, és Mátyás királlyá változott.

Király Viktor a párjával romantikázott!Ugyan már több mint egy éve, hogy Király Viktor megnyerte a tehetségkutató versenyt, de szerencsére még most is olyan sok fellépése van, hogy alig tud eleget tenni a meghívásoknak. Így különösen örül, ha egy-két szabadnapja akad, olyankor azonnal megragadja az alkalmat, és kedvesével, Laurával elbújik a világ elől. Amikor azonban a bikali kastélyban múlatták az időt, nem sokat pihentek, mert lovagolni tanultak, királlyá és királynővé változtak, majd pedig éjszakai fürdőzésen vettek részt.

„Olyan fiatal vagyok, aki szereti a modern kort és annak vívmányait, mégis elámultam, amikor megláttam a bikali kastély mellett épülő reneszánsz élményparkot. Ugyan csak tavasztól fog igazán üzemelni, de már most annyira hangulatosak az épületek, a lovasszínpad és a különböző mesterségeknek helyet adó termek, hogy teljesen beleéltük magunkat a középkor világába. Nagy szerencsénkre az udvari szabó épp dolgozott, és amikor meglátogattuk, felajánlotta, hogy magunkra ölthetjük a szebbnél szebb ruhákat. A sok viselet között azonnal rátaláltam Mátyás király öltözékére, így nem volt kérdéses, mit veszek magamra. Sajnos a korona nem volt a helyszínen, pedig úgy lett volna teljes az élmény, ha azt is a fejemre teszem. Azonban nem bánom, mert a kedvesem is korabeli ruhát vett fel, így korona helyett egy királynét kaptam” – mesélte nevetve Király Viktor.

Az énekes és párja úgy döntött, hogy ha már uralkodók lettek, megtanulnak lovagolni. Bár ügyesen vették az akadályokat, a lovaglást még nem sikerült teljesen elsajátítaniuk. Így este, amikor a fürdőben kipihenték az egész napos fáradalmakat, megfogadták: legközelebb jobban megtanulnak lovagolni, és aztán Mátyás királynak és Beatrix királynénak öltözve fognak a paripákra ülni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top