Sztárok

Még mindig keménykedik a színésznő!

Sigourney Weaver néhány hete töltötte be a hatvanadik életévét, mégis képes felvenni a versenyt a fiatal csajokkal.

Még mindig keménykedik a színésznő!Éppen harminc évvel ezelőtt ő volt az első igazi női akcióhős. Sigourney Weaver A nyolcadik utas: a Halál óta nem veszített az erejéből. Ezért lehetséges, hogy James Cameron legújabb filmjében, az Avatarban még mindig olyan figurát alakít, aki az univerzum távoli, legveszélyesebb pontján, idegen lények között, a Pandora nevű hold dzsungelében magára maradva is megállja a helyét.

„Muszáj edzettnek lennem, mert fiatal színészekkel vagyok körülvéve – nevetett a színésznő, akinek a neve örökre összekapcsolódott az idegen szörnnyel szembenéző Ripley-ével. – Nagy a verseny, és én nem akarok lemaradni. Mindennap edzek: úszom, futok, vagy mást csinálok, de nincs olyan nap, és nem lehetett előtte olyan este, hogy kihagyjam a mozgást. Az édesanyám fiatalkorában nagyon komolyan sportolt, igen sikeres teniszező volt, ő is mindig komolyan vette a tréninget: áradt belőle a versenyszellem. Neki csak a győzelem volt elfogadható, mindig az első helyre tört, és minket is erre tanított. Kamaszkoromban kinevettem ezért, de azt hiszem, igazából olyan vagyok, mint ő volt. Szerintem ezt érzik a rendezők is.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top