Sztárok

Szerény maradt a Csillag születik felfedezettje

Csikó Szabolcs az internetről tanult táncolni, és tudásával máris a verseny középdöntőjében találta magát.
fotó: RTL Klub/ Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Szabolcs ezúttal koreográfussal készült, rengeteg időt és energiát szánt az új produkciójára, a hatás pedig nem maradt el, azonban a nem mindennapi eredmény ellenére rendkívül szerényen áll hozzá történtekhez. Elmondása szerint a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy a továbbjutók közé került, sőt némi rossz érzése is támadt, amikor kimondták a nevét:

„Nagyon sokan igazi profik, én pedig csak amatőr táncos vagyok. Nem is bíztam a sikerben, az eredményhirdetésnél pedig tudtam, hogy az utolsóként kimondott név nem az enyém lesz, hanem például Balogh Brigié.”

Végül mégis ő került a többi fiú közé, a boldogság és a meglepettség érzése pedig könnyeket csalt a szemébe. A Cool stúdiójában elárulta, nagyon jólesett neki, hogy a versenytársai együtt örültek vele a sikerének, a zsűri abszolút pozitív szavait pedig soha nem felejti el:

„Nagyon sok jót mondtak, és mindenben egyetértek velük, a tanácsaikat pedig egészen biztosan megfogadom” – mondta vendégünk, majd hozzátette, talán a mindig kemény bírálatokkal élő Fáy Miklós öt pontjának örült a legjobban.

Szabolcs szombat óta a stúdión kívül is rengeteg elismerésben részesül. Az osztálytársai, a tanárai, a barátnője és a családja is rendkívül büszkék rá, ráadásul rengeteg rajongói levelet, valamint gratulációt kap idegenektől. Bevallása szerint még fura a számára a hirtelen jött népszerűség, és élvezi ugyan, de nem szeretné, ha a dicsőség a fejébe szállna:

„Nagyon meglepett, hogy szinte sztárként kezelnek. Persze fantasztikus érzés, hogy szeretnek, és szavaznak rám, de ettől függetlenül nem akarok megváltozni, szeretnék olyan maradni, amilyen most vagyok. Továbbra is kitartóan tanulok és készülök majd, de már most tökéletesen elégedett vagyok a teljesítményemmel. Nem az első hely volt a célom, a győzelmet pedig mindenki megérdemelné, mert mindannyian nagyon jók!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top