Sztárok

Ki lesz Tom Cruise következő álnője?

Egyre valószínűbb, hogy Katie Holmes elhagyja zsarnok férjét.

Hamarosan véget ér egy újabb fejezet Tom Cruise mesekönyvében. A 47 éves színész felesége, Katie Holmes nem győzi hangoztatni, hogy legszívesebben világgá menne, csak ne kelljen többé látnia Tomot. Eddig ezt nem tehette meg, hiszen három évre szóló „hűségnyilatkozatot” írt alá az esküvővel, melyért cserébe tetemes összeg landolt a színésznő édesapjának bankszámláján. Tom újabb gyermeket szeretne Suri mellé, ám Katie kereken kijelentette, hogy inkább lemond a pénzről, de ő nem szül még egyet ennek az embernek. A pár magánéletéről szóló pletykák és a színésznő szomorú megaláztatásáról szóló hírek egyre hangosabbak, és már Cruise sem hadakozik annyira ellenük, mint korábban. Az biztos, hogy nagy harc várható köztük, ha beadják a válókeresetet, hiszen a kislányhoz mindketten ragaszkodnak.

Ki lesz Tom Cruise következő ál- nője?
 

Tom Cruise életében Penélope Cruz és Nicole Kidman után Katie Holmes a harmadik „megvásárolt” asszony. Az előbbi két színésznőnek nagyon jót tett a kamu kapcsolat, hiszen a bulvárhíreknek köszönhetően azóta mindketten csúcsgázsiért dolgoznak, és rendszeres szereplői az Oscar-gáláknak is. Sajnos Katie ilyen téren sem járt jól, hiszen a producerek hiába hívták el válogatásokra, hamar szembesülniük kellett a ténnyel: a hölgy tehetségtelen.

Már csak az a kérdés, hogy Katie távozása után ki lesz az új Mrs. Cruise. A színész már biztosan figyeli a fiatal színésznőcskéket…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top