Sztárok

Potyogtak a könnyek az RTL Klubon!

Újabb hat versenyzőtől búcsúzott a közönség tegnap este a Csillag születik-ben. Továbbjutók: Bad Boyz, Kutyakölykök, Tabáni István és Brasch Bence.

Újabb kis drámák tanúi lehettek az RTL Klub nézői tegnap este. A Csillag születik második elődöntőjében tíz produkció került színpadra, közülük azonban mindössze négy mehetett tovább a középdöntőbe. A versenyzők többsége nem tudta hozni azt a szintet, amelyet a selejtezőben, ezért a színvonal erősen elmaradt a múlt hetitől. Az ugrabugráló kisgyerekek, az unalmas bohóctréfa vagy az amatőr módon megzenésített József Attila-vers kicsit sem illett a szombat esti főműsoridőbe. 

Sebestyén Katja folkosított feldolgozását a zsűri nem értékelte túl sokra, és lehúzták a közönség kedvencének számító Brasch Bence produkcióját is. A fiatal srácot a nézők végül megmentették, és a rúdon csimpaszkodó Kollár Betty helyett őt engedték tovább. Tabáni István előadása vitathatatlanul az est legjobb produkciója volt, mint ahogy a Kutyakölykök csapata és a tíztagú Bad Boyz is kitett magáért. Négy hely kiadó még a középdöntőbe, egy hét múlva kiderül, hogy ki pályázhat a főnyereményre.

BAD BOYZ (fotó: Nánási Pál, RTL Klub)
Bad Boyz (fotó: Nánási Pál, RTL Klub)

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top