Sztárok

Varnus Xaver perli a főzőműsor készítőit

Az orgonaművész nemrég szerepelt az egyik kereskedelmi csatorna tévéműsorában. Varnus Xaver szerint a show-t készítő produkciós cég megszegte a szerződést.

Fotó: www.zene.hu
Fotó: www.zene.hu

A művész csak nagy nehezen adta be a derekát, és vállalt szereplést a Hal a tortán című főzőműsorban. A Paprika Latino Kft. műsorgyártó céggel pedig komoly szerződést írtak alá, amelyben Xaver kikötötte, hogy a láttamozása nélkül nem kerülhetnek ki róla képek vagy cikkek.

Varnus Xaver állítása szerint a produkciós cég megszegte a szerződést, több bulvárlapban is valótlanságok jelentek meg róla, ezért 25 millió forintot követel a Paprika Latinótól – tudta meg a Blikk. A művész elmondása szerint élvezte a forgatást, és azóta is jóban van Gesztesi Károllyal, hiába állítottak mást.

A gyártó cég kommunikációs vezetője a bulvárlapnak elmondta, nem szegtek szerződést, és mint eddig mindig, most is eleget tettek a megállapodásnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top