Sztárok

Kés alá fekszik a sztár!

Még hogy a férfiakban nincs hiúság?!

A legtöbb sztár tagadja, hogy plasztikai műtéten esett át – vagy azt mondja, semmiség, csak egy kis botox volt –, Alec Baldwin azonban nyíltan kijelenti: eljön majd az idő, amikor kés alá fekszik.

„Előfordul, hogy reggel belenézek a tükörbe, és azt mondom, jaj, ezt meg ezt a ráncot itt el kellene tüntetni – mondja Baldwin legújabb interjújában. – Úgyhogy nem lennék őszinte, ha kizárnám a műtét lehetőségét, de persze azt szeretném, ha minél később kerülne rá sor.”

Baldwinnak valóban nem kell még sebészhez rohannia, mert a korához képest – 51 éves – egész jól néz ki. Bárki meggyőződhet erről legújabb vígjátékának, az Egyszerűen bonyolultnak köszönhetően, amelyben még ágyjelenete is van Meryl Streeppel.

Szakmai berkekben egyébként már látatlanban nagy sikert jósolnak a filmnek, ugyanis az Egyszerűen bonyolult két férfi főszereplője, Alec Baldwin és Steve Martin lesz a 82. Oscar-gála házigazdája 2010. március 7-én.

Kés alá fekszik a sztár!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top