Sztárok

Anyáskodik a Szex és New York sztárja

Sarah Jessica Parker kiborította Hugh Grantet.

Sarah Jessica Parker nagyot kirándult: új vígjátéka, a Hova lettek Morganék? története szerint ő és férje, akit Hugh Grant alakít, és akitől épp válni készül, egy gyilkosság véletlen tanúivá lesznek. A rendőrség egy isten háta mögötti faluba menekíti őket a tettes elől.

A filmet Új-Mexikóban, Santa Fe környékén forgatták, és a színészek élvezték az otthonuktól távoli közös munkát, csak Sarah Jessica volt gyakran kedvetlen. Nem akarta, hogy hatéves kisfia, James, nélküle repüljön, és ezért a család meg sem látogatta őt. Az anyai ösztönöknek viszont nem lehet parancsolni.

„Még csak néhány napja dolgoztunk – meséli a Szex és New York sztárja –, de már iszonyúan hiányzott a fiam. Azon kaptam magam, hogy túlságosan anyáskodom mindenkivel. Folyton Hugh Grantet kérdezgettem, hogy reggelizett-e rendesen, vagy hogy miért megy ki a szabadba pulóver nélkül. Valószínűleg az idegeire mentem, még szerencse, hogy igazi gentleman.”

Anyáskodik a Szex és New York sztárja!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top