Sztárok

Puskás Peti nagykövet lett!

Új feladatokat kapott az egykori megasztáros!

Puskás Peti nagykövet lett!Hatalmas megtiszteltetés érte Puskás Petit, hiszen felkérték: legyen a Dél-afrikai Köztársaság jószolgálati nagykövete. A színész-énekest ünnepélyes keretek között mutatták be új tisztségében, amelyhez kapcsolódóan már rengeteg ötlete van. Peti a rendezvény alkalmával már kamatoztathatta diplomáciai képességeit, hiszen több nagykövettel, illetve egyesületi elnökkel is megismerkedett. Új feladatköréről nagyon határozott véleménye van a fiatal énekesnek:

Sokan gondolják azt, hogy a világot nem lehet megváltoztatni, halad a maga útján. Negyven éve egy afroamerikai kisfiú édesapja arról álmodott, hogy engedjék fel egyszer a buszra. Ma pedig már ő az Egyesült Államok elnöke. Álmodni szabad, tenni kötelező!”

A rendezvényen kinevezték még Angola, Botswana és Namíbia jószolgálati nagykövetét is, Kéri Kitty színművésznő, férje, Frank Róbert színész és Szabó Marcell zongoraművész személyében.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top