nlc.hu
Sztárok
Kolléganője perli Kylie-t!

Kolléganője perli Kylie-t!

Megint bajba került az énekesnő!

Kylie Minogue-nak sikerült melléfognia. Az énekesnő hamarosan egy szerzői jogokkal kapcsolatos perre számíthat. A nyolcvanas évek tündöklő popcsillaga, Kim Wilde csak néhány hete hallgatta meg Kylie legutóbbi albumát, és döbbenten fedezte fel, hogy az egyik dal az ő régi, kevésbé ismert számából készült. A lemezborítón Kylie szerzői szerepelnek csak, így Kim egy fontot sem lát a bevételből. Minogue albuma még 2007-ben jelent meg, és eddig senkinek sem tűnt fel a lopás. Szakemberek összehasonlították a két felvételt, és vitathatatlan, hogy ugyanaz az alap.

Kim egy brit lapnak azt nyilatkozta, hogy szeretne peren kívül megegyezni Kylie kiadójával, és az őt illető összeget jótékony célra ajánlaná fel. Végül hozzáfűzte: „Azonnal igent mondtam volna, és ingyen is odaadtam volna a dalt, ha elkérik tőlem. Gondolom, hogy nem Kylie tehet erről, biztosan nem ismerte az eredeti számot, de a producereknek ezért felelniük kell!”

Kolléganője perli Kylie-t!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top