Sztárok

Meglepő fordulat az RTL Klub stúdiójában!

Összeállt a Csillag születik középdöntőjének csapata!

Tegnap este ismét forrt a hangulat az RTL Klub stúdiójában. A végére maradt tíz produkció ezúttal nem nyűgözte le a zsűrit, és a nézők sem kaptak olyan színvonalas műsort, mint a múlt héten. A Vocal Geg Session például annyira unalmas volt, hogy ezzel a számmal biztosan nem jutottak volna el az elődöntőig. Hiába próbált a SID zenekar színvonalat vinni a könnyűzenei palettára, a nézők többsége nem akarta őket többször látni. Talán nem véletlen, hogy az évek óta próbálkozó zenekarnak nem jön össze az áttörés… Jammal beatboxshow-ja is haloványra sikeredett, akárcsak a Golden Pyramid vagy a freestyle-os focisták produkciója. Nagy meglepetésre besült a kosaras srácok száma, így a Face Team is búcsúzni kényszerült.

Varga Viktor profin mozog és énekel a színpadon, s ez most elég volt a továbbjutáshoz. Vásáry André extrém hangja is lenyűgözte a nézőket, akárcsak a Szatmár Kamara táncosai. Azt est meglepetése Végvári Eszter volt, akit a zsűri lepontozott, ám a telefonos szavazóknak köszönhetően mégis bekerült a legjobb 12-be. Így egyetlen hölgyként drukkolhatunk majd neki.

Végvári Eszter és Vásáry André
Végvári Eszter és Vásáry André

 

A középdöntő versenyzői: Bad Boyz, Brasch Bence, Csikó Szabolcs, Horváth Tamás, Kutyakölykök, Strokes, Szatmár Kamara, Tabáni István, Varga Viktor, Vásáry André, Végvári Eszter, Veres Robi.

 

Fotó: RTL Klub – Nánási Pál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top