nlc.hu
Sztárok
Benkő a tiniknek kötelezővé tenné műsorát

Benkő a tiniknek kötelezővé tenné műsorát

Benkő Dániel tovább borzolja a kedélyeket. Legutóbb azt találta ki, hogy leveteti a 16-os karikát a műsoráról, és kötelezővé tenné azt a tinik számára.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A bulvársztárrá avanzsált lantművész szexualitáshoz és testiséghez való nyílt hozzáállása mindenki számára ismert. Benkő Dániel feleségkereső műsorában sem szab gátat saját és a jelöltek vágyainak – a bugyijukban nyúlkál, simogatja, csókolgatja őket. Nem csoda, hogy 16 éven felülieknek ajánlják a show-műsort. Benkő viszont másképp gondolkozik.

A lantművész a Blikknek elmondta, mindenki homokba dughatja a fejét, de pont a 12–16 éves korosztály az, akiket a legjobban foglalkoztat a szexualitás. Szerinte műsora az élet iskoláját nyitná meg a begyepesedett felnőttek és a fiatalabb korosztály előtt, akiktől szerinte rengeteget lehet tanulni.

A fiatalok az ő szemében a teljes őszinteség metaforái, akik nyitottan adják át magukat az újdonságoknak, és tudnak újat mondani. Ő pedig azt mutatná meg nekik, hogyan kell a hatodik ikszen túl is élvezni az életet, és kihasználni minden lehetőséget.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top