Sztárok

Borzalmas! Suri magas sarkúban cidrizik

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya magas sarkúban bukdácsol az esőben, miközben édesanyja kényelmes csizmát visel.

Fotó: www.usmagazine.com
Fotó: www.usmagazine.com

Megdöbbentő képek jelentek meg több internetes bulvármagazinban is Tom Cruise és Katie Holmes hároméves kislányáról. Arról már eleget értekeztek a lapok, hogy Suri Cruise sokszor nem az évszaknak megfelelő ruhát visel, hideg időben is ragaszkodik a balettcipőhöz vagy a hercegnős ruhákhoz. Arról is gyakran szó esik, hogy a kislány rendszeresen magas sarkú topánt hord, és nem tíz-tizenöt percig, ahogy más kislányok teszik.

A legújabb képek viszont az eddigieknél is sokkolóbbak: a kis Surit és mamáját Bostonban kapta el az őszi zivatar. A kislány a szokásos magas sarkút viselte, míg Katie Holmes kényelmes, meleg és valószínűleg vízálló csizmában volt. A színésznő egyszer elmondta, hogy lánya maga választja ki, mit akar felvenni. Abba öltözik, amibe csak szeretne. Vallás ide, hit oda, azért léteznek olyan esetek, amikor a szülőnek kötelessége felülbírálni csemetéje döntését. Suri évente körülbelül kétmillió euróért kap ruhákat, egy tornacipő valahogy csak belefér a keretbe…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top