Sztárok

Jolie terjesztette, hogy Aniston nem akar gyereket

Könyv jelent meg Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról. A sajtófelhajtás miatt Brad volt felesége otthagyta Hollywoodot, és Mexikó strandjainál keresett nyugalmat.

Jolie terjesztette, hogy Aniston nem akar gyereketA könyv legszaftosabb részei természetesen Angelina Jolie és Jennifer Aniston csatározásairól szólnak. A botránymű szerzője szerint 2005-ben Angelina több emberrel, köztük menedzserével együtt azt terjesztette Jenről, hogy a színésznő nem akar gyereket. A szívtelen, de sikeres „kampány” sokakat Angelina Jolie mellé állított, és nem ítélték el azért, amiért elszerette Brad Pittet.

Azóta Jennifer Anistonról mindenki azt hiszi, hogy a karrierje miatt visszautasította Brad igényét a családra, míg Angelina Jolie már három saját gyerekkel is megajándékozta a férfit. Nem csoda, ha a botránykönyv megjelenésével Angelina és Jennifer ismét a sajtó érdeklődésének középpontjába került. Jen, amint tudott, messzire utazott Hollywoodból, és egy mexikói szállodában keresett nyugalmat.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top