Sztárok

Erős Antónia imádja az anyaságot

A műsorvezető három és fél hónapja adott életet ikreinek, akik minden percét lefoglalják. A híradós ezért még a saját visszatéréséről is elkésett.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Erős Antónia egy rövid időre visszatért a munkához: a híradós az Egy csepp figyelem Alapítvány negyedik alkalommal megrendezett családi egészségnapjának volt a háziasszonya. Antónia egy kicsit el is késett a rendezvényről, mert az ikrek körüli teendők teljesen lefoglalják. A híradós a Reflektor magazin kameráinak mesélt a terhességről és a babákról:

„A terhesség alatt sem híztam többet 9-10 kilónál – mondta Antónia. – Császármetszéssel szültem, és ez a sokk megterheli a szervezetet. Ikergyerekeket nemcsak szülni, de gondozni is megterhelő, de nagyon élvezem.”

Antónia csemetéi még csak három és fél hónaposak, de máris sok a különbség közöttük:
„Egyelőre Matyi tűnik kedvesebbnek, bújósabbnak. Szonja, úgy tűnik, önálló egyéniség, aki kevesebbet is mosolyog. Teljesen jól érzi magát akkor is, ha nem az anyukája kezében van.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top