Sztárok

Heidi Klum összeköltözik az edzőjével

A szupermodell mindent megtesz azért, hogy a szülés után visszanyerje tökéletes alakját. Még az edzőjét is beköltözteti a házába az eredményesebb fogyás érdekében.

Heidi Klum híres arról, hogy szülés után villámgyorsan visszanyeri tökéletes alakját. Negyedik gyermeke, Lou Sulola születése után sem lehet másképp. A modell annyira eltökélt, hogy magához költöztette az edzőjét is, aki így a nap 24 órájában támogathatja a fogyni vágyó anyukát.

Bár Heidi Klum a Victoria’s Secret angyali show-ján csak a háziasszony szerepében tündököl majd, szeretné a lengén öltözött modellek mellett a legjobb formáját hozni. Heidi trükkjei között szerepel, hogy cukor, szénhidrát és tejtermékek helyett spenótot és tonhalat fogyaszt, emellett naponta kétszer edz.

„Még nem vagyok csúcsformában – mondta a modell –, de ez változni fog. Ahogy az ember idősödik, félni kezd, hogy ha tovább vár az edzéssel, nem tudja visszanyerni a régi formáját” – érvelt a 36 éves Heidi.

Heidi Klum összeköltözik az edzőjével

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top