Sztárok

Meg akart halni a Csillag születik versenyzője!

A Cool élő műsorában Varga Viktor, a Csillag születik versenyzője bevallotta: ugyan már másfél éve egy szomorú napja sem volt, az élete nem volt mindig fenékig tejfel.

fotó: RTL Klub,Nánási Pál
Fotó: RTL Klub, Nánási Pál

Viktor a miskolci évei alatt rendkívül rossz állapotba került. Kényelmetlenül érezte magát az őt körülvevő környezetben, frusztráltság és zaklatottság lett úrrá rajta, a zenei munkássága pedig nemhogy kiragadta volna a mély depresszióból, hanem hozzáigazodott az elkeseredett életérzéshez:
„Ebben az időben nagyjából 20-30 dal született – mondta Viktor. – Mindegyik angol nyelven. Lassú, szomorú, erősen depresszív számok, amelyek az életuntságot tükrözik, de éppen ezért ma már nem is játszom őket.”
Akkoriban azonban teljes sötétségbe burkolózott körülötte minden, saját bevallása szerint annyira mélyre süllyedt lelkileg, hogy még az életet is el akarta dobni magától. A végzetes döntés kapujában mégis talált támaszt, meglepő módon egy könyv formájában. Egy pozitív gondolkodásról szóló mű nyitotta fel a szemét, döbbentette rá a világ szépségeire, és terelte vissza a helyes útra. Az olvasottakra támaszkodva birkózott meg később a legkeményebb vizsgákkal és az élet többi akadályával is, ma pedig már céltudatos, boldog és örömteli életet él, a karrierje szárnyal, és szinte minden idejét az alkotásnak szenteli. Jelenleg a Csillag születik elődöntőjére való felkészülés tölti ki a napjait, esténként a fellépéseinek tesz eleget, a maradék energiáit pedig fabrikálással vezeti le: ruházati kiegészítőket készít saját felhasználásra és a saját szórakoztatására, többek között az a kazettás öv is az ő keze munkáját dicséri, amelyet  legutóbb viselt a tehetségkutató színpadán.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top