Sztárok

Magára maradt a gyönyörű énekesnő!

A NOX együttes trióként indult, majd duóvá fogyatkozott. Néhány hete Tamás is távozott, de Péter Szabó Szilvia nélküle is folytatja.

Az énekesnő leszögezte: nincs vége az együttesnek, Tomi nélkül, egyedül, egészen új utakon folytatja a zenélést. Egészen pontosan visszatér a Nox régebbi arcához: „A futurisztikus világ csak egy kirándulás volt. Annak vége!”
Ezt a nemrég megjelent, új nagylemez is remekül bizonyítja: Szilvi előadásában rendkívül érzelemdús dalokat hallhatunk, szomorú és vidám szerzemények egyaránt helyet kaptak a korongon.
Egyes híresztelések szerint Szilvire nagy hatással voltak az elmúlt időszak eseményei, a válása és Tomi távozása is nagyon mélyen érinti, és ez az új nótákon is érződik. Az énekesnő nem cáfolta, hogy merített a negatív élményekből, de elmondása szerint egyáltalán nem szomorú a lemez, sőt az eddig visszajelzések azt mutatják, hogy a rajongók odavannak érte, és sokan úgy tartják, ez az eddigi legkiforrottabb lemez a NOX történetében!

 

Forrás: Cool Tv

Magára maradt a gyönyörű énekesnő!
 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top