Sztárok

Meglepetések a Csillag születik-ben!

Extra feladattal készül a zsűri Veres Robi számára.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Holnap este már a Csillag születik első középdöntőjét láthatják a nézők az RTL Klubon. A legjobb tizenkét produkció mindegyike fellép majd, és közülük ketten sajnos távozni kényszerülnek az adás végén.

A tét most már óriási, így a kiscsillagok szinte semmi mással nem foglalkoznak, mint az adott heti produkciójuk tökéletesítésével: koreográfia, énektanár, stylistok. Kivéve Veres Robit, aki a műfaji sajátosságok miatt nem igazán tud felkészülni a szombati élő adásra. Ráadásul a pimasz rapper nehezített feladat elé néz: a műsor készítői összevágtak számára egy kisfilmet, különböző témákban, ezekre kell majd freestyle rappelnie szombaton. Hogy a gyanúja se merüljön fel annak, hogy Robi esetleg előzetesen megnézhette a videót, a műsor szerkesztő-műsorvezetője, Ördög Nóra és a zsűri legszigorúbb tagja, Fáy Miklós egy páncélszekrénybe zárta a kazettát, melyet csak közvetlenül az adás előtt vesznek majd elő.

– Azért tettük széfbe a kazettát, mert annyit megtanultunk már a politikától, hogy nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Egyikünk sem akarja, hogy Veres Robi előnnyel induljon a középdöntőben. Bár azt is mondhatom: nem akarjuk, hogy Robi hátránnyal induljon a versenyen, hiszen neki a rögtönzés az erőssége, váratlan helyzet kell hozzá, hogy az agya magasabb fordulatszámra kapcsoljon. Miért rontanánk el valamennyiünk szórakozását? – indokolta a biztonsági intézkedést a kritikus.

Az első középdöntő további meglepetésekkel szolgál majd: a kiscsillagok közös nyitánnyal készülnek, és extra produkcióként fellépnek a Valami Amerika sztárjai: Szabó Győző, Pindroch Csaba és Hujber Ferenc, akik olyan dalt adnak elő, amelyet kimondottan erre az alkalomra készítettek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top