Sztárok

Nagy dobásra készül az énekesnő!

Christina Aguilera is beáll a színészkedő énekesnők sorába.

Van, akinek kevés a világhír. Christina Aguilera, az elmúlt évek egyik legsikeresebb énekesnője nem elégszik meg a neki jutó sikerrel, új, az eddigieknél is izgalmasabb terepre merészkedett: elvállalta élete első filmfőszerepét. Igaz, a dalolásról a kamerák előtt sem mond le. A Burlesque című filmben kisvárosi lányt játszik, aki Los Angelesbe költözik, és egy lokálban vállal énekesnői szerepet.

A klub vezetőjét Cher alakítja, a férfi főszerepet pedig a Grace klinika sármos plasztikai sebésze, Eric Dane vállalta. A Burlesque további szerepeiben számos jól ismert színész domborít: Stanley Tucci, Allan Cumming, és a Twilight-filmekben szereplő Cam Gigandet.

A forgatás már megkezdődött, de az újságírók szigorú kizárásával folyik: csupán egy-két fotósnak sikerült rövid időre a sztárok közelébe jutnia. A nyilvánosságra került képek tanúsága szerint Christina Aguilera lazán és vidáman dolgozik, még csak lámpalázasnak sem tűnik: egyedül a külső felvételek hosszú munkanapjainak kikerülhetetlen túl erős napfény aggasztja.

Nagy dobásra készül az énekesnő!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top