Sztárok

Heidi Klum nem bírt magával

Bár a négygyermekes szupermodell csak háziasszonya lett volna egy fehérnemű-bemutatónak, végül modellként is felvonult a kifutón.

Heidi Klum nem bírt magávalMindössze hat héttel kislánya, Lou születése után Heidi Klum ismét kifutóra lépett. A négygyermekes anyuka nem bírta ki, hogy ne mutassa meg a világnak tökéletesre trenírozott alakját. A New York-i show vendégei nem hittek a szemüknek, amikor a Victoria’s Secret bemutató háziasszonya, Heidi Klum maga is felvonult a kifutón.

Heidi egy nappal az esemény előtt még azt nyilatkozta, hogy elégedett a moderátor szerepével. „Az egész szuper úgy, ahogy van, mert az ember kevésbé van kitéve a nyomásnak, ha nem arra gondol, hány millió ember fog összesúgni a háta mögött.”

A modell ráadásul nem teljesen elégedett az alakjával, még mindig kilenc kilóval nehezebb, mint a terhessége előtt. „Jelenleg dundibb vagyok, mint amilyen lenni szoktam. Én vagyok a legnehezebb a kifutóra lépő harminc modell között.” Heidi, talán pont emiatt, kevesebb húst mutatott magából, mint a többiek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top