Sztárok

A kieső Varga Viktor órákig zokogott

A Csillag születik középdöntőjéből kieső Varga Viktor alig tudta visszatartani könnyeit a kamerák előtt, a színfalak mögött viszont képtelen volt abbahagyni a zokogást.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nemcsak a színpadon hullottak könnyek a szombati Csillag születik középdöntőjében, hanem a színfalak mögött is. Az egyik kieső, a 22 éves Varga Viktor teljesen összeomlott, miután nem jutott tovább a tehetségkutató következő fordulójába. A színpadon még tartotta magát, a színfalak mögött viszont kitört belőle a fájdalom.

A Blikk úgy tudja, hogy a verseny után másfél óráig zokogott az öltözőjében. Ez csak azért is aggasztó, mert Viktor másfél éve mániás depresszióban szenved, és bevallotta, azon gondolkozik, hogyan hagyhatná el ezt a világot. A verseny megnyerése hatalmas cél volt az életében, de a kudarc miatt most mélypontra kerülhet. Viktor bízott abban, hogy meg tudja csinálni, amit kitűzött maga elé. Most pedig úgy érzi, nincs értelme semminek.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top