Sztárok

Eva Longoria csak hétvégén szexel

Ha Victoria Beckham és Eva Longoria pletykálni kezdenek, akkor biztosan kicsúszik a szájukon néhány intim titok is.

Szextitkaikat fecsegték ki a színésznőkA két sportolófeleség legutóbb azt fecsegte ki, milyen a teljesítményük, ha lepedőakrobatikáról van szó. Victoria Beckham megemlítette, hogy a három gyerek és a stresszes napok miatt estére teljesen elfárad. Pedig Beckhamné számára szex fontosabb, mint az alvás.

Eva Longoriánál sem jobb a helyzet, az ő szexuális élete gyerekek híján a rengeteg munka miatt a hétvégékre korlátozódik. Azért annyira nem kell sajnálni, a színésznő számára a hétvége mást jelent, mint nekünk:
„Hetente három-négy napot forgatok, aztán Texasba repülök, hogy a hosszú hétvégét Tonyval töltsem” – mondta nemrég egy interjúban.

A két színésznő korábban is szívesen kifecsegett néhány intim titkot: Victoria például rendszeresen dicsérte David legjobb testrészét, ami számára nem a férje bal lába. Eva többször elmondta, hogy lelkes híve a brazil gyantának.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top