Sztárok

Bochkor ragaszkodik Gombos Edinához!

Eddig leginkább a sznobizmusáról ismerhettük Bochkor Gábort, mostanra azonban kiderült, hogy ő is emberből van...
fotó: TV2
Fotó: TV2

Kész tények elé állította Bochkor Gábor és Boros Lajos a Neo FM üzemetetőit. Az új rádióállomás nagyon szeretné, ha a sikerduó náluk ébresztené a hallgatókat, s ennek érdekében meg is kezdték a tárgyalásokat. Bochkorék örömmel mennének, ám kizárólag akkor, ha a teljes stábot vihetik magukkal. A Bumeráng nevet valószínűleg lecserélik, hiszen az részben a Sláger Rádió tulajdona, de ugyanazzal a színvonallal akarják szórakoztatni a rajongóikat, mint korábban. Gombos Edinát meghatotta, hogy a műsorvezetők kiállnak értük, ő nem is számított erre. Míg a slágeresek tanakodnak, a Danubius csapata már jó helyen van.

Argyelán Kriszta, Vágó Piros, Garami Gábor, Abaházi Csaba és Jáksó László is a Classon köszöntik a hallgatókat, és hamarosan az egykori Pirítós csapata is belecsap a reggeli műsorba. Sebestyén Balázs elmondta, a szerződést már aláírták, a műsor címe azonban még nincs meg.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top