nlc.hu
Sztárok
Csak a vásznon szívtipró a színész

Csak a vásznon szívtipró a színész

Kolovratnik Krisztián motoros kalandorként tűnik fel Sas Tamás Szinglik éjszakája című mozifilmjében, amelyben könnyedén dobja barátnőjét a gyönyörű Sárközi-Nagy Ilonáért, akivel féktelen kalandokat élnek át.

Kolovratnik Krisztián dobta kedvesét. Na, nem az igazi párjától vált el a színész, csupán arról van szó, hogy egy motoros hódítót játszik Sas Tamás legújabb akcióvígjátékában, a Szinglik éjszakája című filmben. „Én játszom a laza srácot, aki könnyűszerrel elhagyja a barátnőjét egy jó kis kaland kedvéért. Edittel, azaz Sárközi-Nagy Ilonával iramodunk motorral a filmben kulcsfontosságú szerepet játszó gyűrű nyomába” mondta a színész, akivel mindez a való életben nem fordulhat elő, hiszen mintás családapaként éli mindennapjait. A kemény testőrlányt alakító Sárközi-Nagy Ilona nagyon örült, amikor megtudta, hogy Kolovratnik Krisztiánnal dolgozhat együtt:

Elutaztam három hétre egyedül Barcelonába, és amikor hazajöttem, megkaptam a film egyik főszerepét. Akkor tudtam meg azt is, hogy Krisztiánnal lesznek közös jeleneteim. Noha csak két rövid, ám annál felkavaróbb közös jelenetet forgattunk együtt, nagyon kellemes volt a találkozás. Együtt vettük üldözőbe a rablókat, a legveszélyesebb motoros jeleneteket dublőrökkel vették fel” – mesélte a színésznő.

Csak a vásznon szívtipró a színész!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top