nlc.hu
Sztárok
A megasztáros új esélyt kapott

A megasztáros új esélyt kapott

Nem tűnt el végleg a közönség elől Varga Pisti!

A megasztáros új esélyt kapott!Varga Istvánra mindenki úgy emlékszik, hogy ő a tehetséges, ámde rendkívül egyszerű, őszinte, tiszta szívű villamosvezető a Megasztárból. A tehetségkutató verseny után jelentkezett egy slágergyanús dallal, amelyet a rádiók is előszeretettel játszottak, de azóta nem nagyon hallottunk az énekesről.

Pisti egyik rádióinterjújában éppen arról mesélt, hogy teljesen leállt körülötte minden, egyedül maradt, és nagyon szüksége volna szakmai segítségre, menedzserre. Ezt a beszélgetést hallotta Környei Attila popmenedzser, aki már a Megasztárban felfigyelt az énekes tehetségére.  Hamarosan megállapodtak, és ez év elején már elkezdődhettek új lemezének munkálatai.

Szövegeiben elsősorban a saját problémáiról, vágyairól énekel, mindennapi küzdelmeiről, családjáról, gyerekeiről, tiszta, őszinte egyszerűséggel.

Az énekes mára már elmondhatja, hogy nem maradt egyedül. Profi csapat áll mellé, és jelenlegi munkaadója, a BKV is támogatja az énekest művészeti munkájában.

És hogy miért lett Varga Pisti Warga Pisti? Mivel mindenki csak úgy ismeri, hogy ő a villamosvezető énekes, ezért egy nem hivatalos névadó ceremónia során a zenész kollégák egy W betűt ragasztottak vezetéknevéhez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top