nlc.hu
Sztárok
Ivett csak eljátszotta, hogy kell neki Benkő!

Ivett csak eljátszotta, hogy kell neki Benkő!

Ivett már cseppet sem szomorkodik Benkő miatt...

Dúl a harc Dánielért, azonban a lantos celeb szívét csak egyetlen hölgy nyerheti el. Ivett viszont már nem versenghet, hiszen kiesett a „kemény” küzdelemből.
Annak ellenére, hogy az arajelölt soha nem rejtette véka alá a véleményét, sőt elég harciasnak is bizonyult a többi lánnyal szemben, nem érezte, hogy van esélye megkaparintani Dániel szívét. Ez nem is könnyű feladat, hiszen 16 nőt kibírni összezárva kemény feladat lehet, de Ivett nem hagyta magát elnyomni, mint ahogy a hétköznapi életben sem.
Annak ellenére, hogy a képernyőn így látszott, ő állítja, hogy nem volt taktikázós, nem támadta hátba a többieket, mint ahogy azt szerinte páran megtették a jövendőbelik közül, ő ehelyett kereken a szemébe mondta a többi feleségjelöltnek, ha nem tetszett neki valami.
„Dániel egy tündér, aranyos, szimpatikus, de egyáltalán nem szerettem volna a felesége lenni” – mondta Ivett a Cool Tv stúdiójában.

A Dánielhez hasonló embereket tartja érdekesnek, ez a mentalitás, ez a stílus fogja meg őt. Boldog, hogy megismerhetett egy ilyen zseniális embert…

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top