Sztárok

Készüljünk az ünnepek ünnepére

Karácsony, család, pihenés. Ez az a néhány nap az évben, amikor nem a teljesítményen, a határozott kiálláson van a hangsúly, hanem a megnyugváson, kellemes együttléten. Egy dolog azonban nem változik, ilyenkor is mindenki a legjobbat szeretné magából nyújtani, ünneplőbe öltözik testileg és lelkileg.

Készüljünk az ünnepek ünnepére

Szentestén kiürülnek az utcák, leáll a közlekedés, bezárnak az üzletek, de még a bárok, éttermek jó része is. A hétköznapok kihívásai ünnepi kihívásokra cserélődnek, ilyenkor még a legelszántabb férfiak is „rávehetők” némi segítségre a készülődés terén. Sokan például igazi férfias kihívásnak tartják a fenyőfa felállítását és a talpba történő faragását.

A karácsony az újjászületés ünnepe, rohanó életvitelünk mellett a megújulás gondolatát több szempontból is érdemes lenne átgondolni. Először is ott van az ajándékvásárlás. Nemcsak a nők, a férfiak is imádják az ajándékokat, s bár sokan nem vallanák be, mégis izgatottan várják, mit is rejt a csomag a fa alatt. Persze amikor férfinak keresünk ajándékot, akkor többnyire nem vagyunk könnyű helyzetben. Általánosan elfogadott tény, hogy ami a férfiaknak igazán kell, azt meg is veszik maguknak, lehetőleg a döntéstől számított néhány napon belül, nem számít, mennyibe kerül, vagy hogy épp van-e okuk megajándékozni magukat. Persze egy nagyobb tévének, egy újabb hifi-rendszernek, és egy gyorsabb kocsinak mindig örülnének, de ha a realitás talaján maradunk, egy dolog biztos a legtöbb férfi esetében. Szeretne szívdöglesztő lenni, lenyűgözni környezetét, szeretne ápolt, férfias, más szóval férfiasan tökéletes lenni. Persze lehetőség szerint minimális időráfordítással.

Az aduász ajándékok ezért: a mindennapi használatra alkalmas, praktikus, ám emellett rendkívül esztétikus, trendi arcápolási cikkek. Ilyen az új Gillette Fusion Power Stealth éjfekete borotvarendszer vagy a Gillette Series arc- és testápolási kozmetikumcsalád. Ezekkel mindig biztosra mehetünk, mi több az ajándékozandó életkora és stílusa szerint akár több termékből is választhatunk az ajándékcsomag összeállításánál, így az ajándékozás sikere garantált. Aki nem akar az összeállítással és csomagolással bajlódni, annak most könnyű dolga lesz, a Gillette elegánsan férfias ajándékcsomaggal készül az idei karácsonyra. Jó választás a visszafogott fekete doboz a rafinált narancs szalaggal. A tartalma pedig…

Készüljünk az ünnepek ünnepéreAztán amikor végül minden ajándékot beszereztünk, még mindig hátra van az ünnepi készülődés. Szerencsére egyre kevesebb az olyan család, ahol elfogadott a „melegítős” ünneplés, sőt sok helyen az öltöny-nyakkendő páros természetes része az ünnepi eleganciának. Hisz az ünnepet épp az teszi különlegessé, hogy megadjuk a módját az együttlétnek, nem csupán a lelkünket, de magunkat is ünneplőbe öltöztetjük.

Nem is olyan régen még a megjelenés kérdése elsősorban a hölgyek privilégiuma volt, ám mára a férfiak életének is szerves részévé vált. Bár a férfiasan tökéletes megjelenés mindenki számára mást jelent, azt mégis minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy valamennyi értelmezésnek része a jó illat és a frissen borotvált arc. A tökéletes eredmény eléréséhez nincs is másra szükség, mint a Gillette új borotvájára, a Fusion Power Stealth-re és arcápolási kozmetikumaira…

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top