nlc.hu
Sztárok
Csókolózik az Alkonyat sztárja!

Csókolózik az Alkonyat sztárja!

A szexi farkasember a kolléganőit is meghódítja.

Minél fiatalabb egy sztár, annál fontosabb döntés számára, hogy milyen szerepet vállal el. A Twilightban felbukkanó hírességek új filmes munkáit árgus szemmel figyelik a rajongók, de még a kollégák is. Taylor Lautner, aki Jacobot alakítja a vámpíros sorozatban, valószínűleg jól határozott: a legifjabb hollywoodi szépfiú a Valentin-napban csupa hírességgel játszik együtt. A romantikus vígjáték sosem látott sztárparádé segítségével mutatja be a Los Angeles-iek szerelmi botladozásait: Anne Hathaway és Ashton Kutcher, Jennifer Garner és Jamie Foxx, Julia Roberts és Bradley Cooper, valamint Jessica Biel és Jessica Alba is Taylor partnerei között van, ő pedig egy másik Taylorral, állítólagos (de mindeddig tagadott) barátnőjével, Taylor Swifttel együtt játszik a filmben. És hogy mennyire nehéz dolga van, arról egy még nála is ifjabb partnernője, Emma Roberts számolt be a sajtónak:

„Amikor Taylor Lautner forgatott, akkor is bementem a stúdióba, amikor nekem épp nem volt feladatom – nyilatkozta Julia Roberts unokahúga. – Egyszerűen imádom, nagyon kíváncsi voltam, hogyan játszik. De egész nap semmi más dolga nem volt, mint hogy különféle díszletek előtt Taylor Swifttel csókolózott. Most már duplán bánom, hogy nincs a filmben közös jelenetünk.”

Csókolózik az Alkonyat sztárja!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top