Sztárok

Galla Miklós élvezi az új feladatát

Közel háromszáz jelentkezőből válogatta ki a zsűri azokat, akik tovább mondhatják a magukét.

Huszonegy versenyzőt juttatott tovább az MTV zsűrije a Mondom a magamét! című produkció elődöntőjébe, ők azok, akik hétről hétre humoros előadásokkal mérkőznek meg az első díj reményében. A fellépők műsorszámait Magyar Attila konferálja fel, majd Csapó Gábor, Galla Miklós és Nagy Bandó András értékeli.

„Tetszett a válogatás, sok tehetséges ember állt pódiumra – mondta Galla Miklós. – Legtöbbjük fiú volt, de a női nem is képviseltette magát. A humor, a tartalom és a forma dönti el, hogy a fellépők közül ki alkalmas erre a műfajra. Örülök neki, hogy sokan tudják, mi a humor, a rövid számokban sok szellemeset hallottunk.”

Galla Miklós élvezi az új feladatát!

 

A következő adást december 8-án, kedden 20.10-től vetíti az M1. A nézők szavazataikkal továbbjuttathatják kedvenc humoristájukat a döntőbe. A leghumorosabbak szilveszterkor is megmutathatják tehetségüket ország-világ előtt. A voksokat levélben és SMS-ben várják a versenyzők.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top