nlc.hu
Sztárok
Íme Sherlock Holmes magyar csaja!

Íme Sherlock Holmes magyar csaja!

Végre kiderül, hogy mi köze Major Melindának Sherlock Holmeshoz!

Sherlock Holmes szíve sincs kőből. A legújabb Guy Ritchie-filmben Mr. Holmes (Robert Downey Jr.) nyomozását még a bájos Irene Adler is megnehezíti, aki egy bonyolult tervet dédelgetve kerül a detektív közelébe. A csinos, de annál ravaszabb Adler kisasszonyt Rachel McAdams kelti életre a vásznon, magyar hangját pedig Major Melinda kölcsönzi.

Melinda állandó szinkronhangja Kate Winsletnek a Titanic c. film óta, de hallhattuk már Gwyneth Paltrow és Uma Thurman magyar hangjaként is. Rachel McAdams korai filmjeit is ő szinkronizálta, ami nem véletlen, hiszen szembeötlő a hasonlóság kettejük között.  Újabban egy sikeres sorozat, a FlashForward – A jövő emlékei női főszereplőjének adja nagyon jellegzetes, kellemes hangját.

A szinkronizáláson kívül a Nemzeti Színház műsorán szereplő Hermelin c. darabban is szerepel. „Érdekes, hogy ez is egy kosztümös darab, és Stohl András a partnerem, aki dr. Watson, azaz Jude Law magyar hangja” – árulta el a színésznő, aki legtöbb idejét 4 és fél éves kislányával tölti. A filmezés világa sem ismeretlen előtte, az Állítsátok meg Terézanyut! c. sikeres vígjátékban Hámori Gabi barátnőjét alakította.

Ime, Sherlock Holmes magyar csaja!
 

A hazai nézőknek nem kell már sokáig várniuk, hogy végre megtekinthessék Sherlock Holmes és dr. Watson különleges nyomozását a londoni alvilágban, és arra sem, hogy felcsendüljön Holmes szíve választottjának kedves hangja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top