Sztárok

A magyar szépségkirálynő még nem izgul

Serdült Orsi Johannesburgban készül a Miss World versenyre.

A magyar szépségkirálynő még nem izgul!A magyar szépségkirálynő százhúsz társával együtt napok óta Dél-Afrikában készül a világversenyre. December 12-én kiderül, hogy idén kinek a fejére kerül a korona. Serdült Orsit az esélyekről is faggattuk:

– Pont ma utaztunk vissza Johannesburgba Fokvárosból. Hihetetlen élményeim vannak: szafariztunk, simogathattam gepárdot, kisoroszlánokat, sőt kígyót is, amelytől pedig eddig erősen iszonyodtam. Fogadásokra jártunk, jótékonysági rendezvényekre. Még nem izgulok, mert még nem gyakoroltunk, de a most következő hét már csak a versenyről szól. Százhúsz lány van itt összezárva, és bár még nincs furkálás, de azt vettem észre, hogy lassan nem tudjuk tolerálni egymás fáradtságát. Négy csoportba osztottak minket, nekem a német lány a szobatársam, vele nagyon jóban vagyok, de a finn és az olasz szépségkirálynővel is összebarátkoztunk. A helyiek szerint a dél-afrikai lány és a dél-amerikaiak esélyesek a győzelemre. Láttam az interneten, hogy a közönségszavazáson sokáig első voltam, erről azt kell tudni, hogy aki ott a legnépszerűbb, az különdíjat kap majd. Üres kézzel már biztosan nem megyek haza, mert nyertem egy bronzérmet a Miss Sport versenyen, és megnyertem egy golfversenyt, ahol egy orrszarvúszobrot kaptam! Nem is a korona a lényeg, hanem az, hogy a hazámat képviselhetem egy nemzetközi versenyen. Az sem mindegy, hogy Dél-Afrikába nem biztos, hogy eljutottam volna, ha nem nyerem meg a magyar fordulót. Hermetikusan elzártak minket, nem jut a közelünkbe egy pasi sem, nem szabad azt hinni, hogy itt legyeskedhetnek körülöttünk! Biztos, hogy ettől a versenytől nem lesz „világbéke”, de talán tudunk tenni valamit az emberekért. Igazából egy követet választanak itt, akinek komoly feladatai lesznek egy éven át. A tavalyi királynő több millió dollárt tudott összegyűjteni jótékonysági célra. Szeretném ezúton is megköszönni mindenkinek, aki rám szavaz, nagyon jó érzés tudni, hogy otthon gondolnak rám! Orsira itt lehet szavazni! 

fotó: RTL Klub/ Klinszky Gábor
Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top