Sztárok

Szabó Eszter és Kontor Tamás együtt kampányolnak

Szabó Eszter és Kontor Tamás legújabb szerzeményükben az ország legjobb hangjaival fogtak össze, hogy felhívják a figyelmet az illegális letöltés következményeire.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az énekesek elmondták, hogy mára teljesen elszabadult a pokol, fékezhetetlen az albumok és a zeneszámok ilyen módú terjedése, ráadásul a szankciók sem rettentik vissza a letöltőket az „ingyenzenétől”.

A Tarts életben még című kampánydallal azt szeretnék elmondani, hogy mekkora kárt okoz az előadóművészeknek az illegális fájlcserélés és letöltés, és ezt ők hogyan élik meg. Az énekesek a bevételi forrásuktól esnek el, ellehetetlenítik őket, a végén már az elhivatottságuk is kevés lesz.

A Szabó Eszter és Kontor Tamás által komponált dalban Roy, Keresztes Ildikó, Gáspár Laci, Tóth Gabi és még sokan mások is közreműködnek. Eszter szerint előnye is van ennek a letöltésnek. Így olyan rétegekhez is eljut a zenéjük, akik amúgy nem tehetnék meg, hogy több ezer forintos CD-ket vásároljanak. Szerinte ráadásul a koncertek látogatottsága is nő, de összességében több a káruk, mint a hasznuk.

Forrás: Cool Tv

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top