Sztárok

Hungaria-hölgyeknek

Mindannyiunk élete csupa várakozás. Várjuk a születésnapokat, barátaink fergeteges házibulijait, a nyári szabadságot, a karácsonyokat. Azok, akik képesek a mában is boldogok lenni tudják, hogy nem az ünnepért kell élni, hanem az életet kell ünnepelni, méghozzá minden pillanatát.

Az utcán sétálgatsz, amikor elszakad rajtad a kedvenc nadrágod? Ha felhívod a csajokat biztos segítenek majd másikat választani, sőt este még fel is avatják veled az új ruhadarabod. Mennél haza egy buliból és nem jön a taxid? Pörögj vissza a következő számra, lehet, hogy a DJ pont most adja le a kedvenc Beyonce slágered. Ráadásként hagyd, hogy meghívjon egy üveg pezsgőre az a szexi borostás fickó, akivel egész éjjel szemeztél!

Hungaria A Hungaria Extra Dry a magyar gasztronómia vezető pezsgőmárkája, azoknak készült, akik tudják, hogy az élet által nyújtott apró finomságok arra valók, hogy kiélvezzék őket. A gondosan válogatott alapborok palackban történő erjesztése és az előírtnál hosszabb ideig  tartó érlelés biztosítják ezen különlegesen száraz, minőségi pezsgő finom ízvilágát. Világos szalmasárga színe, friss, de érett szőlőre, dióra emlékeztető illata igazi kulináris élvezetet nyújt a hétköznapok rohanásában. Ne az alkalmat várd, élj a jelenben és a pillanatot tedd alkalommá!

Megünnepelheted, hogy megint péntek, hogy ma egy jó pasi rád kacsintott munkába menet, hogy kisütött a Nap, hogy leesett az első hó, hogy új kávégépet kaptatok az irodába, és hogy otthon a párod egy különleges vacsorával vár. Bármiből lehet jó alkalom! Elég meglátni, megszagolni, megérinteni, megízlelni.

 

Ne feledd! Életed legnagyobb kalandja minden percben megtalálhat! Koronázd meg méltón egy palack Hungariával!

 

www.hungaria.cc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top