nlc.hu
Sztárok
Lilu szülőként is segít

Lilu szülőként is segít

Lilu és Sebestyén Balázs nem tudnak elszakadni a régi munkahelyüktől.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Lilu és Balázs, a VIVA egykori műsorvezetői sok éven át vezették a Teleton műsorát, ezért különösen fontos számukra az adománygyűjtő akció. Már régen nem dolgoztak a csatornánál, de akkor is mindig támogatták a gyűjtést. Idén sincs ez másképp, a változás csak annyi, hogy most decemberben már mindketten szülőként csatlakoznak a Teletonhoz: Lilu kisfia, Dávid Ruben augusztusban, Balázs elsőszülöttje, Benett pedig októberben született.

A VIVA volt a legelső munkahelyem, mióta eljöttem, azóta is folyamatosan figyelemmel kísérem a csatorna műsorait – árulta el Lilu. – A Comet díjátadó gála mellett a Teleton-kezdeményezés volt a szívem csücske, idén pedig különösen fontos számomra ez az adománygyűjtő akció, hiszen augusztusban megszületett a kisfiam. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Dávid egészséges és szép gyerek, de átérzem, milyen lehet, ha az ember szeme fénye beteg, és nem töltheti otthon a karácsonyt.”

A Teleton a VIVA adománygyűjtő akciója, amelynek keretében idén is a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjt a tévécsatorna.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top