nlc.hu
Sztárok
Visszavonul a gyönyörű színésznő

Visszavonul a gyönyörű színésznő

Jennifer Connelly hamarosan búcsút int a filmezésnek.

„Az én férjem igazi angyal” – nyilatkozta nemrégiben Jennifer Connelly, és nem hazudott. Az Oscar-díjas színésznő férje és egyik gyermekének apja, Paul Bettany ugyanis valóban angyal. Vagy legalább is az lesz hamarosan: a Légió című filmben bukott angyalt alakít, aki az emberiség védelmére kel, amikor az Úr inkább elpusztítaná teremtményeit.

„Azt tervezem, hogy hamarosan abbahagyom a színészetet – folytatta a színésznő. – Nagyokat akarok sétálni, nyugalmat akarok, a családomra akarok koncentrálni. A színészet már túl zajos az én ízlésemnek.”

Paul Bettany csak az újságból értesült felesége terveiről, de nem haragudott emiatt.

„Részemről oké, ha Jenny az otthon ülést választja – mondta. – Én biztos nem hagyom abba a filmezést, és legalább lesz, aki mindig a gyerekekkel van. Arra tippelek, hogy a Légiónak készül majd folytatása, mert nagyon jók az effektek benne, a misztikuma sem utolsó, arról nem is beszélve, hogy az angyalok nem halnak meg, és mindig háborúzhatnak valami természetfölötti lénnyel. Szóval, attól sem félek, hogy esetleg nekem kell majd eltartanom az otthoniakat.”

Visszavonul a gyönyörű színésznő!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top