Sztárok

Rippel Feri: Malőr történt az eljegyzésen!

Rippel Ferenc oltár elé viszi élete szerelmét, Vivient. A világot járt artista egy szépségversenyen figyelt fel a nála tizenöt évvel fiatalabb lányra. Az esküvőjük hamisítatlan parasztlakodalom lesz, melyen roma zenészek húzzák a talpalávalót!

Rippel Feri nem titkolja: az argentin dzsungelben töltött három hetet fél szívvel csinálta végig, mert szívének másik felét itthon hagyta. „Nagyon hiányzott a menyasszonyom, Vivien. A gondolataim csak körülötte jártak. De még mielőtt elutaztam a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, egy tucat rózsaszín cédulára írt kedves üzenetet rejtettem el az otthonunkban, hogy amikor Vivien megtalálja, mosolyt csaljak az arcára” – meséli Feri. S a hatás nem is maradt el. Amikor Vivien megtalálta ezeket a szerelmes üzeneteket, még a könnyei is kicsordultak, annyira meghatódott a vőlegénye figyelmességén. „A közhiedelemmel ellentétben Feri érzelmes férfi. A macsó külső mögött romantikus lelkületű, s én épp ezt a kettősséget szeretem benne” – árulja el Vivien.

A nagyi gyűrűjével jegyezte el

Noha a világhírű artista korábban rengeteg szép nőnek udvarolt, romantikus énjét eddig alig-alig fedte fel mások előtt. „Vivien az első nő az életemben, akivel együtt lakom, s akivel igazán komolyan gondolom a jövőt” – mondja Feri. Szavai bizonyságáról mi sem árulkodik jobban, mint hogy a közelmúltban eljegyezte Vivient. „Ferinek sikerült jól meglepnie engem. Váratlanul kérte meg a kezemet egy családi rendezvényen.” Habár Vivien nem várta az eljegyzést, Feri nagyon is készült a jelentős eseményre. „Előre elterveztem, hogy mi hogyan fog történni, ám egy kis malőr csúszott a szervezésbe. Az eljegyzési gyűrű nem készült el időre, így egy családi örökséget, a néhai anyai nagymamám köves gyűrűjét húztam fel Vivien ujjára.”

Tizenöt év a korkülönbség

De vajon mit szóltak Vivien szülei ahhoz, hogy 22 éves lányukat egy 37 éves férfi jegyezte el? „A szüleim csak néhány évvel idősebbek a vőlegényemnél. A hasonló korosztály és érdeklődési kör miatt sok mindenről tudnak beszélgetni egymással. A családom örül, hogy Feri mellett boldog, kiegyensúlyozott az életem. Amikor pedig az édesanyám megtudta, hogy a szomszédságukban lévő ház eladó, rögtön javasolta, hogy költözzünk a mellettük lévő telekre. S mivel ez a lehetőség mindegyikünknek nagyon tetszett, leköltöztünk Szigethalomra.”

„Igazi parasztlakodalmunk lesz!”

A közös fedél alatt töltött bő két év megerősítette a párt abban, hogy nincs értelme tovább várni a házasságkötésre. Jövő májusban oltár elé állnak – épp mostanában szervezik az esküvőt. „Igazi parasztlakodalmunk lesz: gulyáslevessel, töltött káposztával és cigányzenekarral” – árulja el Feri, Vivien pedig gyorsan hozzáfűzi: hófehér, nagy abroncsos menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent a Szent István-bazilika kupolája alatt. Noha az esküvő dátumát már kitűzték, gyermeket néhány évig még nem szeretnének. „Vivien nemrég végezte el a kozmetikusiskolát, s épp kapott egy kedvező állásajánlatot. Tudom, hogy kislány kora óta készül arra, hogy kozmetikus legyen, ezért érthető, hogy pár évig a tanult szakmájában szeretne maradni, s csak később gyermekeket szülni. Tiszteletben tartom a munkája iránti elhivatottságát, ezért nem sürgetem a gyermekvállalást. Negyvenévesen is ráérek apa lenni!”

 

Szépségversenyen figyelt fel a lányra

Feri zsűritag volt azon a szépségversenyen, ahol Vivien a résztvevők között volt, s különdíjas lett. A verseny utáni fogadáson lépett oda a lányhoz, aki eleinte meglehetősen elutasító volt vele. „Láttam, hogy az összes férfi körülrajongja, de Vivi egyiküknek sem szentelt nagy figyelmet. Akkor még nekem sem adta meg a telefonszámát, csak a nevét árulta el. Egy internetes közösségi oldalon azonban rátaláltam, és levelezésbe kezdtünk. Néhány levélváltás után pedig eljutottunk az első randevúig.”

Meglepetés nászút vár Vivienre

Óriási a titkolózás. Feri nem hajlandó elárulni, hogy hová viszi majd a menyasszonyát nászútra. „Több útitervem is van, de mindegyik titkos. Vivi csak a repülőtéren tudhatja meg, hogy hová utazunk!” – mondja szűkszavúan Feri. Persze Vivien próbálja kiszedni a vőlegényéből, hogy mégis mire számítson. „Legalább annyit árulj el, hogy síoverallt vagy fürdőruhát csomagoljak a bőröndömbe?” – kérdezi Vivien, aki alig várja már, hogy Rippel Ferencné legyen.

RTL Klub.lap.hu »
Tv.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top